Ylvis och Ugglans ylattack…

Efter Ylvis besök hos Skavlan kollade jag och sonen på roliga klipp av dem på You Tube, som intelevator, interactive atm, etc. Dessa klipp är hejdlös roliga när man är på rätt humör. När en äldre dam skulle försöka ta ut 2.000 kronor ur uttagsapparaten och ”apparaten” hela tiden missuppfattade till 20.000 kronor då var måttet mer än rågat för Ugglan.

Ugglan som aldrig hade sett dem höll på skratta ihjäl sig, bokstavligen. Det började lugnt med lagom skrattmängd, sedan eskalerade det iväg okontrollerat, så där att hon tappade luften och började hosta.

”-Men TYST” vrålade sonen smått förskräckt av den kakafoni av ljud som Ugglan frambringade.

Mellan host, pip och händerna på huvudet stolpade Ugglan mot muggen. Skrattattackerna började mer och mer låta som oroväckande kräkreflexer.

”-Köttet!?!” tänkte jag och började åter vråla av skratt

Sonen tittade oroat på mig och mot den stängda toalettdörren. Där inne skrattade Ugglan, hostade samtidigt som det sprakade. Jag skrattade så tårarna började spruta.

”-Men vad gör mormor därinne? Undrade kiddo och jag tjöt ännu mera jag skrattade så att jag höll på kissa på mig, så jag fick skrattande ta mig till toaletten en trappa upp. Där exploderade jag av skratt.

När vi sedan hade samlat ihop oss, dvs Ugglan och jag då konstaterade Ugglan att hon absolut aldrig skulle kunna titta på Ylvis igen…

Jag säger vänta bara…

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.