Tuggummi…?

Det är självklart, att mitt i matlagningen, komma på att man skall tömma diskmaskinen och som allra hastigast lasta den med det lilla som finns i diskhon…

Det är tydligen lika självklart att man, mitt i matlagningen, kommer på att det är läge att montera loss spolarmar och rensa filter i den där maskinen.

Jag vill poängtera några saker!

1) Jag avskyr min diskmaskin för den har århundradets fulaste front

2) Diskmaskinen och jag började inte alls på god fot när jag flyttade in för fyra år sedan… Nej, nej… Det var hantverkare här från Home och tittade till maskinen och det behövdes nya filter all over, sedan behövdes det hit VVS-killar för att  kolla kopplingarna, sedan blev det översvämning, sedan fick jag handdiska i närmare sex månader och sedan har jag varit ytterst skeptisk till det hela… Faktiskt!

3) Än en gång, den är ful.

Det som gjorde mig förbryllad är den gigantiska tuggummiliknande klumpen som återfanns i filtret… Jag misstänker att det är häfta från massa ikea-lappar som klumpat i hop sig. Gick i alla fall bra att peta bort eländet med hjälp av ett trä-spett…

…för att sedan ta mig an morötterna och den övriga matlagningen!

//a

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>