Om snåltarmen…

Ja, jag gjorde ett inlägg om att jag, så här minuterna före leverans av sängen, spontant känner mig väldigt SNÅL- Det gör liksom ont att skiljas från kulorna på kontot… I synnerhet om man räknar om beloppet i antal  nya fantastiska väskor!

MEN å andra sidan måste jag överväga om jag har lust att ha det så  här länge till? DVS med att leva på golvnivå i sovrummet… Känns inte alls som rolig eller bra feng-shui.

Vet ni hur svårt det är att nå sänglampan på väggen?! Det är så svårt att jag måste STÄLLA mig upp för att nå… Å det är drygt när man somnat med lampan på och vaknar av något som känns som en förhörslampa högt ovanför huvudet!! Faktiskt!

Det jag vidare pep över i inlägget som bara publicerades i en tredjedels form, var att jag har en sjukt illa dåligt tajmad smärta från gallgångarna -Det skyller jag faktiskt på nötterna jag nödvändigtvis stoppade i mig för att ”LADDA” inför sängens ankomst (står ju att det är bra innan träning etc.!) Feber fick jag på köpet!

Alltså tänker jag att det kommer bli som så att jag skiljs från pengarna från mitt konto och sedan blir det kaos, emballage och oreda i mitt hem. Jag kommer få ryckning i ögonbrynet OM jag inte hittar skygglapparna väldigt fort…

Jag tänker att en toppluva borde gå lika bra…. OCH jag har ju klarat mycket värre och hemskare saker än lite oreda… Som tandläkarbesök till exempel 🙂

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.