Pellesnusk…

Igår blev jag bjuden på den godaste müslin jag ever ätit… Eller det heter granoula! Tydligen men principen är den samma. Exakt den samma. Samtidigt som jag fick äta den delikata müslin fick jag även pappers-vk tryckt under näsan och blev uppmanad att läsa kåseriet av Mikael Wikner (VK 5 Maj 2015). Tycker alla som badar på badhus, poler etc borde ta och läsa den!

IMG_5172

 

Själv skrattade jag gott åt vissa formuleringar då det var just pellesnusk förpackat i ett kåseri!

En annan ypperlig sak som hände igår var att jag fick min balkong vårstädad a.k.a fasadtvätt! Blåst med högtryck! Så nu är SAMTLiGA fönster insynskyddade… Fast inifrån… Man ser liksom inte ut! Inte klart i alla fall! Är tveksam om det ens är lönt att börja putsa fönstren med tanke på att fasaderna nu tydligen skrapas och börjar målas om två veckor?!

Jag får vara lite Morran helt enkelt… Morran a.k.a Johan Rheborg… Min nya favorit… Tog en bild på TV:n och skulle kunna använda hennes frisyr som beskrivning av  min!

IMG_5174

 

Min frisör får det han gör idag om man säger så…

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Caanita

    Kärcher fönsterputsare rekommenderas, den gör halva jobbet. Jag använder den på speglar, köksinredning och fönster så klart.
    Tyvärr hjälper den inte användaren att se smalare och snyggare ut när man tittar sig i den nyputsade spegeln, vilket jag hade hoppats på, men det kanske kommer det också. Tekniken går ju framåt…….

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Exakt den maskinen blev jag tipsad om av Ugglan idag!! 🙂 Jag lånar alltså hennes!!!! Jag ska banne mig köpa mig en Liseberg-spegel med någon schysst brytning… Beachredo i ett ögonblick 😀 KRAM //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.