Bananchips!

Jag sitter med tunnbröd i luftvägarna, för jag har lyssnat på ”Mammas nya kille” som äntligen återvänt i etern (Söndagar 16:03, P3).

Jag flinade rätt gott för mig själv över problem med pojkvännen som spydde hårbollar för att han vill bli katt, den stackare som vill bosätta sig där sista pluppen på mobilen dör för att leva skärmfritt. Jag skrattade åt skvallertanten Agneta som började ta upp scoop om föräldrarna från föräldrarmötet samt hennes ytterst nöjda ”-Inlasad! Hejja mäj

Gillade även förväntningarna som goth:en hade på sin första blinddate! Ytterst klockrent.

MEN… När min darling, när fyren i mörkret intog etern… Livsstilscoachen Peter Nilsson, då drogs smulorna fel väg! Det kanske inte var empati jag kände för honom kring problemen som sonen ”Sebbe” haft i skolan dom senaste fem åren, men jag förstod frustrationen!

Så den fras som går runt runt i mitt huvud i dag är ”-Hur får man en finnig kakadua med flottigt hår å säga 5×5 är 25? -Bananchips”

Mammas nya kille is BACK!

//a

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>