Snö…

Igår kväll fick sonen besök och när besöket skulle hemåt runt 21-tiden passade vi på att hänga med ut.

Det var så vackert. Stora snöflingor som föll och vi försökte fånga flingor i munnen. Det är magiskt vackert när det snöar så där stilla som det gjorde. Jag gjorde ingen snöängel men en annan bangade inte utan slängde sig på marken och fixade saken!

Snö känns fräscht ungefär som att få bort det röda murriga och i stället få välkomna en ljusare tid.

Fick linserna i brevlådan idag, dom jag beställde före jul och med leveransen fick man en julklapp (inte bara fri frakt!). Så i paketet låg ett par rosa solglasögon av typen aviatormodell. Rosa! Jag tänkte som så att jag skall vara tacksam och öppen, skulle aldrig valt ett par rosa solglasögon men skall absolut testa dom när tillfälle ges!

Här har vi som sagt testat så mycket ny mat och jag funderar lite på vad vi skall ge oss på idag -Handla är ett absolut måste. Bananerna är obehagligt bruna och gurkan såg då rent sjuk ut i kylskåpet. Apelsiner vill jag ha!

Min nya julbrosch som jag fick i december får förbli oanvänd, får spara den till årets slut i stället, däremot skall jag ta och måla naglarna och göra mig redo för älskad vardag! På tal om naglar har jag hunnit testa min elektriska nagelfil -Vilken GREJ!!! Jag är väldigt imponerad, även om jag tror det tar snudd på längre tid att hålla på med en apparat i stället för den gamla hederliga glasfilen!

Till min stora fasa inser jag att vardag också innebär att det är snubblande nära för min visdomstand att åka ut samt min lever att bli genomkörd i magnetkameran… Men hellre det än hemska konsekvenser!

Vi tar denna måndag först helt enkelt!

//a

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>