Dagen efter…

Mina ögon är snustorra… Jag droppar ögondroppar allt jag hinner och ändå känns det som att ögonen rullats i ströbröd!

Det var en tung dag igår och det är skönt att få vakna upp till en ny, där lilla semlan håller oss alerta och i nuet. Jag är så glad att vi har henne och igår kväll var hon var en fin balans till sorgen över Gimli… Vi fick skratta åt henne när vi satt i soffan och pratade ty någon tyckte det var dags att utforska bokhyllan och hon lyckades dessutom kravla sig in i det lilla utrymmet…. Hemma hos päronen var det stilla och tyst och för ovanlighetens skull hade dom tänt ett ljus på bordet -Där annars Gimli alltid spatserade och låg och sov!

foto: a.holgersson

foto: a.holgersson

Balans är ett bra ord och det är nog lite det vi behöver efter denna månad -Själv vaknade jag upp med munsår och har passat på att dricka brustablett med massor av B-vitaminer och mineraler. Tror jag behöver en boost faktiskt för det har verkligen varit en rivstart på 2016 som heter duga! Det är nästan så att jag får ryckningar i ögat av att få flera kallelser till NUS med ännu flera obligatoriska årliga kontroller!

Tur man får ha den här pärlan vid ens sida om kvällen numera!

foto: a.holgersson

foto: a.holgersson

Lite mera ögondroppar och sedan vill jag ut i den här vackra dagen!

//a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>