Aset…

IMG_8026

Blod, svett, tårar och vredesmod…

Aset står kvar i orubbad position, den fula vidriga skarven skär som laser i mina ögon och jag får liksom ryckningar i ögat av att aldrig få detta gjort och klart!

Allt flöt på så himla bra igår kväll, fixade och ändrad front på mina skåp samtidigt som jag såg på OS för första gången, såg Sverige ta guld i Mountainbike -Det är bevisligen kvinnorna som regerar detta OS!

IMG_8022

Så full av inspiration och iver gav jag mig på garderoben, bara för att konstatera att jag är en smurf och skiten går inte att få grepp om! Överväger att muta Toppluvan att komma hit och hjälpa mig, kanske jag kan locka med en skål havregrynsgröt?!

…ett samtal senare… Toppluvan och jag skall fixa detta idag! Yeeeeyyyyyy…. Det behövdes varken havregryn eller mutor för hon blev lika taggad som jag att få detta klart!

Det är en sann VÄN! Nu känner jag mig så där varm och lyxigt rik igen!

//a

2 kommentarer

  1. Caanita

    Vad ska ske med garderoben? Ska den ut ur huset ( lika bra, man har ju ändå aldrig något i dom som går att ta på sig)? Eller ska den flyttas, målas om eller tjäna som nåt hatobjekt när usla humöret gör sig påminnt? Jag blev bara så nyfiken.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Garderoben behövde RUBBAS och flyttas så jag kunde MÅLA bakom skiten! Nu är det fixat! Är sjukt nöjd 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.