Förvirrad, skuggor & katter…

Natten blev en yr upplevelse.

Somnade som en utslagen igår kväll, boken hade jag lagt där den skall ligga och lampan var släckt MEN jag somnade verkligen som en klubbad! Vaknade därför i vanlig tid, runt 05 (hade ju ingen bokad tid på NUS denna morgon!), kände att det inte var läge att kliva upp. Sedan gick hjärnan igång på högvarv -Kom på att jag inte hade ställt något larm! Herregud, så jag började ställa det ena larmet efter det andra, tills jag började fundera om det verkligen var så att sonen skulle upp till skolan idag…

När jag insett att det var helg, tog det en smärre evighet att i detta sömniga, förvirrade tillstånd försöka peta av alla larm som jag hunnit ladda…

Sängen var varm, gosig och skön så jag kunde sova utan att dra igång dagen 05 -Runt 9-snåret hörde jag min son ropa ”-Öhhhh Selma har två svansar!!!”

Selma är våran katt, som har EN svans, men han såg alltså TVÅ. Jag klev upp och gick till hallen och mycket riktigt hittade jag en liten inlevererad Elsa som låg och lekte under våran pall! Så vi har kattlopp här! Det blev för ett ögonblick väldigt tyst på dom två djuren så jag gick och tittade i köket, då satt båda två som nyfikna ljus framför sopskåpet -Elsa stod på baktassarna och hade halva kroppen inne i skåpet, på väg i soptunnan! Selma skulle förmodligen hålla utkik men ville också in i skåpet.

Nu börjar dom vara rätt trötta efter att ha galopperat som som antiloper, jag har hunnit köra en tvättmaskin samt söker för fullt EN spik eller EN krok! Annat planerat i dag är tydligen manga-teckning samt skuggteknik… Sedan kan det säkert bli både cykelturer och bussäventyr innan dagen är slut. Behöver tydligen åtgärda tekaksbristen också!

Det känns riktigt härligt med denna helg, det är så många bitar som jag väntat på så länge som föll på plats under veckan -Lite grann som att äntligen kunna börja montera ihop något med väldigt många delar!

Nej men nu skall det underbara sesambrödet fram och teet kokas!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.