Spellov…

Sportlovet levererar väder i toppklass -Därför pyser det fritt flytande fientlighet inombords! Jajjemen, dom skrangliga gallgångarna började korva i tisdags och det enda som hänt är väl att det nu börjat klia i händerna och under fötterna!

Somliga är löjligt nöjd över att stugtrippen hela tiden flyttas framåt medan JAG känner frustration och irritationen växa. Somliga njuter av allehanda spelkonsoler och obegränsat internet!

Men jag lägger pussel! Japp, fram med bitarna för då kan jag i alla fall träna hjärnan på färg, form och detaljer och jag kan dessutom trampa runt när jag gör det.

Mitt i den här bisarra veckan blev jag tillfrågad om att gå på dejt -Det kallar jag hiskelig kontrast! Det tackade jag nej till, det är inte aktuellt! 

Nu är planen som så att den mögliga citronen skall UT (asså, kunde ha varit en metafor för mig själv men nu gäller det faktiskt en riktig citron som möglat ihop!) och så går jag en sväng runt nejden. Sedan gör jag bilen redo för avfärd imorgonbitti! Jag SKA upp!


Har dock redan siktet inställt på nytt pussel från HEYE (JollyPets) om det skall trilskas vidare -Alltid bra med alternativ och back-up:planer!

//a

PS: önskar alla en skön, odramatisk helg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>