Med sopsäck i tofflan…

När jag för tredje gången stolpade iväg till soprummet konstaterade jag att jag hade en bit sopsäck som liksom satt som en liten vimpel i mina leopardmönstrade birkenstock! Just den bilden kändes som en fin illustration hur jag liksom känner mig just nu.

Lite klös och väldigt mycket sopsäck!

Jag och Tarzan monterade en garderob till förrådet häromdagen, utomhus, under svår tidspress eftersom dom kolsvarta molnen hopade sig hotfullt. Vi hann undan regn och pangbom hade jag en garderob i mitt förråd.

Det innebar att projekt sortering kunde gå vidare till nästa level där allt som skulle till förrådet kunde placeras och ändå bli greppbart. Blev riktigt rysligt bra. Samtidigt som vi skulle montera garderob (som att vi var hotade till livet) hade Tarzan tagit med sig ett verktyg som man kan rensa bort mossa, gräs och grunks mellan plattorna. Så vi turades om att leka med den samtidigt som vi gormade på med garderoben… Ja och så var det lilla frysen vi slitit ut som stod och droppade isbitar…

Ni hör ju… Det är så jädra rörigt!

Idag skulle jag försöka få fast hyllplanen i garderoben och det var tydligen helt omöjligt för mig att räkna. Mitt öga rycker och hoppar och hur många gånger jag än räknade så var nån plupp fel -Skall det behövas typ en ekonom för att få nått gjort?!

Så när jag slutligen fått undan dagens projekt och släpat sista säcken till soprummet så kändes den där lilla vimpeln på tofflan som en liten påminnelse om att det snart är KLART med stora bokstäver.

Snart börjar min riktiga semester. Då lämnar jag allt som heter ”göra-om-lite-hemma” till sitt öde. Har aldrig behövt komma bort mera än just nu…

Det känns nästan som läge att typ röka en cigarr eller nått!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.