Umeå IK vann

Dagens schema är liksom alla dagar i veckan fyllda från 08.00-21.00. Många möten med många olika människor. Igår eftermiddag/kväll – efter att jag varit i valstugan några timmar – var jag inventerad till en trevlig tillställning med inbjudna från företag i Umeåtrakten – men också från universitetet. Ett utmärkt tillfälle att byta några ord om angelägna frågor. Den personliga kontakten är viktig. Det är också viktigt för mig att kunna närvara, fördjupa de kontakter jag har men också skapa nya.

Om Umeås framgångssaga ska fortsätta krävs gott samarbete med företagarna och universitetet. Universitetets studenter behöver en attraktiv stad och Umeå kommun behöver fler invånare som satsar sin framtid här. En s.k. "winn-winn" situation.

Eländet med affischförstörelse fortsätter. Nu med falska fp-affischer på nedrivna s-affischer. Det finns någon/några där ute som är beredd att lägga ner mycket energi och en del pengar för att sabotera det demokratiska samtalet. Det finns andra krafter i Umeå med extrema värderingar. Trist och sorligt.

Umeå IK vinst över Hammarby är naturligtvis något som jag tycker är fantastiskt kul även om den inte var oväntad. 39 allsvenska matcher i rad utan förlust läser jag i VK, imponerande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.