Höstrusk

Nomineringstider i partierna. Just nu är det vakuum i politiken i väntan på att alla ska bli utsedda till sina nya poster. Alla partier går i väntans tider. En del har publicerats i tidningarna och annat skvallras det om. Hur som helst är det spännande att se hur det går och vilka som kommer att vara med under den kommande perioden.

De som däremot inte har legat på latsidan är de som vill bekanta sig med den nya regeringen. Nu gäller det att alla vi som har kontakter med regeringen försöker att föra fram vår landsända och våra synpunkter. Det finns mycket som vi kan vara stolta över här i Umeå och Västerbotten men det finns ganska många andra som hellre ser att pengarna går söderut snarare än norrut.

I lördags var det Universitetsfest. Som vanligt mycket trevligt och denna gång i nyrenoverade lokaler. Det är en tuff fest som startar med fördrink klockan 16.00 och håller på till 02.00 (dansen tar slut då). Säkert var det många som festade långt efter detta klockslag också. Umeå Universitet är ett Universitet på frammarsch. Utmärkelsen för Designhögskolan och certifieringen av Handelshögskolan är två bevis för detta. Kul att även Dagens Nyheter uppmärksammade Designhögskolan genom en stor artikel. Mer sådant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.