Björklunds installationstal

Alla kan inte leva på bidrag. Men alla kan bidra med något.

Den som är vuxen men allvarligt sjuk ska kunna få sin försörjning tryggad. Men den som är arbetsför har ett ansvar att försörja sig själv. Alla ungdomar har rätt att gratis gå i skolan, men eleverna ska som motprestation anstränga sig i studierna och göra sitt bästa. Den invandrare som bosätter sig i Sverige ska få stöd i sin integration, men invandraren har själv ett stort ansvar att medverka till integrationen.

Stödet för Jan Björklund som valdes enhälligt är totalt.
Jan Björklunds installationstal var en riktigt höjdare. Folkpartiet utmanar socialdemokraterna på punkt eller punkt.

Varför är Mona Sahlin emot att hyresrätter ombildas till bostadrätter? Ska andra inte ha samma möjlighet som hon själv. Mona Sahlin äger faktiskt sitt radhus.

2 kommentarer

  1. Peter

    Man kan inte jämföra att äga sitt radhus med bostadsrätt!

    En bostadsrätt äger man inte, utan det är bostadsrättsföreningen som äger fastigheten och på så sätt lägenheterna. Det man äger är en del i bostadsrättsföreningen.

    Tänk om politikerna kunde läsa på innan de kommer med uttalanden.

  2. Larsa

    Vilka inlägg vissa gör. När jag flyttade från min hyreslägenhet till min bostadsrätt fick jag känslan att jag nu äger min lägenhet. Det är självklart att så är fallet. Jag amorterar nu lånen till mig själv och kan sälja när jag vill.

    När socialdemokraterna en gång grundade HSB var det för att de ansåg att det var bättre om medborgarna ägde sin bostad. Varför skulle det vara annorlunda idag. Låt fler äga sin bostad!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.