Sydkorea nästa!

Sitter och väntar på Arlanda på planet som ska ta mig till Munchen och sedan vidare till Sydkorea. Sverige dvs Sveriges Kommuner och Landsting skickar en 9 personer stark delegation till världskongressen för kommuner och landsting i Korea. Delegationsledare är ordförande för SKL Anders Knape.

Det känns spännande att få vara med i delegationen i egenskap av den Internationella Beredningens vice ordförande. Jag ska försöka skriva bloggar under förutsättning att jag hittar en internetkoppling.

Ämnet är klimatfrågor mm. Jag har aldrig varit så långt borta tidigare. Spännande

Annars ser jag att socialdemokraterna har lagt ett förslag till skolpolitik. Mycket är sådant som de envist har sagt nej till men politik är ju som bekant det möjligas konst. Alla kan ändra sig om de inser att de har fel. En del saker tar dock längre tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.