Sverige bäst i praktiken bäst i jämställdhetsligen

På hemväg efter jämställdhets diskussionerna i Strasbourg. Sverige har onekligen mycket att komma med. Intresset var väldigt stort efter mitt tal kring de åtgärder som regeringen ger pengar till kommuner och landsting för.

Kommuner och landsting har fått ansöka pengar till konkreta projekt. Jämställdhet i praktiken. Jag jobbar intensivt med att formulera ett uppdrag som föredragande av en rapport i jämställdhet (uppdraget beslutas i april i Österrike). Ett uppdrag för Europarådet. Sverige må ha sjunkit i jämställdhetsligan i världen men på de internationella mötesplatserna så är vi fortfarande nr. 1.

Ett stort ansvar att förvalta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.