Hur går det för Sekab (etanolbolaget i Ö-vik)?

Det som skulle rädda hela ekonomin för Sekab, nämligen att köpa etanol billigt och sälja det dyrt, tycks ha gått i stöpet.

Det som skulle vara världens säkraste investering (åtminstone lät det så i debatten), verkar i dag allt mer osäkert. Alla funderingar från mig och andra om att det inte är rimligt att använda kommunala garantier till att spekulera med etanol verkar ha besannas.

Trist nog fanns det en majoritet som var säker på att det var världens klipp och att det dessutom var helt riskfritt eftersom leveransen redan var såld. Att bolaget bara (återigen) var i en tillfällig svacka.

Undrar hur det går nu för Sekab när leveransen av etanolbränsle skjuts upp. Vem ska ställa upp med pengar den här gången?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.