Parkeringsapparaten ger återbärgning (19 kr)

Skulle luncha ihop med universitetet och tre riksdagsledamöter (fp) på Sävargården. Checkade ut (drog kontokortet bilen var incheckad med) för bilen som stod på Nana. Döm om min förvåning när apparaten tickade fram en jackpott om 19 kronor (men ingen biljett).

Nytt försök som gav en ny incheckningsbiljett men ingen utcheckning (och inga fler kronor).

Efter lunchen gav jag mig på parkeringsapparaten igen med viss bävan. Då hade jag plötsligt kvalificerat mig för parkeringsavgift sedan 08.00 på morgonen (utcheckad från incheckning nummer 1). Nästa dragning gav en ny incheckningsbiljett.

Nu är min fråga: går det att vara incheckad mer än en gång/kort? Får jag betala dubbla avgifter för eftermiddagen och vad gör jag med de 19 kronorna som apparaten spottade ur sig?

Min slutsats är att det verkar bättre att betala kontant.
Ska prata med Upab och be om förklaring samt betala igen jackpotten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.