Krocken mellan Olle Schmidt och Bengt Westerberg

Folkpartiets EU-parlamentariker Olle Schmidt var i Umeå igår. Det var även Bengt Westerberg f.d. Folkpartiledaren, numera Röda Korset ordförande. Röda Korset anordnade möte med Bengt på Rådhuset. Folkpartiet anordnade möte med Olle på Rådhuset. Bägge mötena var mycket välbesökta (men Röda Korset hade klart fler).

Olle Schmidt fick vara i ’vardagsrummet’ medan Bengt huserade i festsalen. Olle pratade om EU-politik och Bengt om Röda Korsets (även den internationella verksamheten).

Sällan har så många varit så förvirrade om vilket rum de skulle välja. Själv hade jag fullt upp att fråga folkpartisterna om vilket möte de skulle på!

Kan bara konstatera att krocken hade gått att undvika om jag hade frågat maken om vilken dag som Bengt Westerberg skulle komma till Umeå (det bokades i höstas). I egenskap av Röda Korsare tillhörde han arrangörsgruppen. Istället blev det Anders (lokalbokning) på Rex som fick släppa bomben.

Vilken krock!

En kommentar

  1. Lisbet Olofsson - bloggen bredvid

    Magma skulle också ha vart i vardagsrummet. Vem av oss som glömdes bort i bokningen låter jag vara osagt men vi hamnade i ett trångt, bökigt rum vid restaurangen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.