Jag utmanar Holmlund på Energidebatt!

Jag har just utmanat Lennart Holmlund på energidebatt! Förhoppningsvis kan den bli av före påsk. Holmlund far på semester i tre veckor och jag är beredd att vänta tills han kommer hem.

Kanske blir det mer manifestation än debatt. Jag har en känsla av att Lennart Holmlund tycker ganska lika i frågan. Men också detta måste få komma fram, tycker jag.

Skickar med några rader ur pressmeddelandet:

– Energiförsörjningen i framtiden är en ödesfråga för Umeå och Sverige. Det är dags att Socialdemokraterna ger besked om kärnkraften.

Det säger Britt-Marie Lövgren (FP) som idag utmanar Lennart holmlund (S) på debatt om energipolitiken. I går bröt energisamtalen mellan alliansregeringen och det röd-gröna samarbetet samman. Idag utmanar Folkpartiet Socialdemokratena på 27 debatter runt om i landet.

– Socialdemokraterna i Umeå måste ge besked om hur deras alternativ i energipolitiken ser ut.

2 kommentarer

 1. Krister Larsson

  Låt mig gissa att han inte ställer upp. Sossarna vill nog tysta ner denna fråga med tanke på att deras egna väljare inte är med dem.

 2. Länsbo

  Har borgarna dröjt i 20 år för att komma överens om energin och kärnkraften behövs inte förrän 2025 så är det ju faktiskt ingen brådska i frågan!

  Ska man komma överens över alla partier bör ju faktiskt alla partiledarna vara med.

  Eller har det gått så långt att Maud Olofsson kan komma överens med oppositionen, ändra inställning och bestämma över de andra borgerliga partierna!?

  Eller var Maud-sittningen bara en formalitet?

  20 år contra nån veckas sittning – ja vad ska man säga….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.