Politikerträff i Skellefteå!

Alla ledande kommun- och landstingspolitiker i Västerbotten sitter just nu på regionfullmäktige (denna gång) i Skellefteå.

Starten var inte sådär lysande: kallelsen och handlingar kom i onsdags, välkomstfikat var inte beställt (inte heller lunch). Men kaffe kom fram lite brådstörtat och förmodligen kommer det att lösa sig med lunch.

Min reflektion är att det saknas grundläggande föreningskunskap dvs skicka kallelser, ordna fika (kolla och dubbelkolla att allt kommer att fungera). Men ingen tycks bry sig nämnvärt (misstag händer naturligtvis). Om inte det enkla fungerar, hur är det då med det svåra? Är en fråga som jag ställer mig.

Eller har politiken avskaffats (och då finns det ingen anledning att beställa något kaffe).

Det finns ett klart utrymme för förbättringar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.