Vem behöver SE-Banken?

Girigheten har fått ett ansikte, SE-Bankens ledning uppvisar en total inkompetens när det gäller att avläsa stämmningsläget i Sverige. På Volvo gör facket och arbetsgivaren upp om sänkta löner för alla för att klara jobben (eller åtminstone så många som möjligt), samtidigt får SEB:s toppchefer lönelyft av sällan skådat slag. Det verkar inte vara brist på vare sig pengar eller dåligt omdöme på den banken.

På Se-banken ’roffar’ cheferna åt sig pengarna utan att fundera på att detta kan faktiskt innebära att fler och fler frågar sig ’Vem behöver SE-Banken?’. Finns det andra banker som kan fylla mina behov? Tråkigt för alla duktiga medarbetare på alla lokalkontor i landet men trots allt är det ledningen som bär ansvaret för vilken image som banken har.

SEB bör backa från beslutet innan kunderna backar ut från banken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.