Vad gör (S) nu?

Kommer de nära 85 miljonerna att tillfalla Socialnämnden (enligt tidigare löfte)?

Vad säger För och grundskolan som så här långt hanterar krisen genom att sätta stopp för allt. Ett förhållningssätt som inte minst föräldrar och barn i Kasamark har fått erfara. Efter år av diskuterande så läggs plötsligt alla planer i malpåse.

På torsdag sammanträder arbetsutskottet för att diskutera framtida organisationsförändringar. Det är oerhört viktigt att det arbetet även fortsättningsvis håller ett högt tempo. Välfärd kräver en effektiv organisation.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Grannen

    Vad ska oppositionen säga då? Ni har ju olika mål med välfärdsstaten. Ni sänker skatterna med 85 miljarder medan oppositionen vill ha ett mer omfördelande samhälle.

    Om oppositionen tycker det är för lite så tycker ni de gnäller. Om de inte skulle säga någonting så skulle ni säga ”att nu blev de minsann tysta”. Om de skulle tycka det ni gjorde var ”bra” så skulle de bli anklagad för att ”nu tycker till om med oppositionen att vi gör det bra”.

    Så din argumentation är bara tröttsam och poänglös.

  2. Jan

    En sak är säker, Yttersjö/kasamarks lärare, elever och invånare kan känna sig grundlurade. Först får man lärare och elever att lämna skolan enligt en övernskommelse, sedan ändrar man förutsättningarna då det inte längre går att påverka och ungarna skeppats i väg till stan, nu på obstämd tid. Okej att det behöver sparas, men i vissa fall så måste väl någon form av etik ändå råda….Man blåser inte medborgare och skattebetalare hur som helst. Hade inte planerna varit så förankrade och genomarbetade kring nybygget så visst, men nu var ju spadtaget faktiskt så gott som taget. Nej blåsta och lurade det är ett faktum idagsläget!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.