Tros ha lurat till sig en kvarts miljon kronor.!

Trist att det går att lura försäkringskassan. Trist att det måste finnas fungerande kontrollsystem. Vad är det som gör att människor försöker att lura systemet? Är politiker som sätter upp reglerna allt för godtrogna?

Sannolikt finns det ett stort mörkertal, betalade med andras skattemedel.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Mats

    Jaha du håller på med den sysselsättning också (hästhoppning) som får störst bidrag till verksamheten av alla fritidsysselsättningar i Umeå Kommun – där kostar du mycket – lika gäller ditt ”kulturangagemang” kulturhuvudstadsåret – du är en så kallad minuspost i Umeå Kommun!

  2. Anna-Karin Sjöstrand

    Toppen med ridningsengagemanget! Jag inser att vissa hockeyentusiaster ser snett på att ridningen, som i mycket är en ”flicksport” får bidrag också, men stå på Dig!!!
    Anna

  3. Mats

    Tack för ditt svar Anders – jag delar inte din uppfattning eller din politiska tanke – men du svarar i alla fall på kommentarer på din blogg.

    Tack även B-M L för ditt svar – jag delar inte heller din politiska uppfattning – läs undersökningar om vad Umeås befolkning tycker om kultuhuvudstadsåret – övervägande del av oss vill inte ha detta jippo – du kostar – både som politiker och som ”kulturkramare” och hästridare – mer än vad vi vanliga skattebetalare gör!!!

    Till dig Lennart – jag är djupt besviken på dig som inte svarar på kommentarer på din blogg utan bara ”vräker” ut nya påståenden på din blogg. Jag har sedan mer än 50 år röstat på ditt parti – men de sista åren ”strukit” ditt namn!

    Nu ser jag att jag gjort rätt – jag kommer förmodligen fortsätta rösta på S men jag kommer aktivt motarbeta DIG – du representerar inte Socialdemokratin – utan bara dig själv – LÄGG AV!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.