Grattis till Minervaskolan!

Stort grattis till Minervaskolan. Att knipa första plats som landets mest allmänbildande en verkligen en god reklam för Umeå och en hedersbetygelse till både elever och lärare.

Bra kämpat!

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Studenten

    Har själv ingen koppling till Minerva men har hört mycket gott om skolan. Motståndarna till friskolorna har dock hela tiden påpekat att de minsann ger glädjebetyg, dvs bättre betyg bara för att locka elever. Skönt för Minerva att nu ge svar på tal. Vad ska de elaka orden nu handla om?

    Till If: Jag är säker på att Britt-Marie berömmer alla skolor när de gör något bra. Däremot vill jag utmana dig att säga något positivt om någon av friskolorna.

    Sluta dela upp skolorna i två läger. Varje skola är unik, oavsett vem som står för driften.

  2. Britt-Marie Lövgren

    Svar till lf (2009-11-06 18:01)
    Jag och Folkpartiet kämpar verkligen för att behålla de kommunala skolorna i Umeå medan (S) och (V) hotar med nedläggning. Populära skolor i kommunal regi måste också få finnas kvar. Just nu är Socialdemokraterna det största hotet mot den kommunala skolan i Umeå.

  3. lf

    Varför ska du kämpa för att behålla de kommunala skolorna om friskolor är bättre.
    Ja,till studenten vill jag säga att är väl bra att de får köpas för spottstyver och ta ut en rejäl vinst på skattebetalarnas bekostnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.