Landshövdingen och grötmöte!

Julen är i antågande. Förutom det vanliga med sammanträden och kvällsmöten ska dessutom gröt, glögg och julmat in i schemat. Varför ska alla social tillställningar trängas just kring jul? Det är hur trevligt som helst att få mingla och småprata med människor. Många ärenden blir dessutom lösta just bara för att rätt person dyker upp på rätt ställe.

Ikväll är det landshövdingen som inbjuder till samtal om "Den demografiska utmaningen" med efterföljande mingel. Samtidigt har Folkpartiet  i Umeå sitt årliga grötmöte med ca 50 föranmälda. Förutom gröt/macka/kaffe bjuds det också på föredrag om Umeå i framtiden med Maria Stolterman.

Själv tänkar jag vara med på bägge tillställningarna och passa på att tacka mina partikamrater för det fantastiska stödet de har visat mig i det interna provvalet till kommunfullmäktige.

Men innan dess ska jag lyssna på Universitetets rektor Göran Sandberg och stadsrådet Christina Husmark Pehrsson m. fl. En fullproppad och matnyttig kväll.

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Johanna

    BM L borde du inte motionera och sköta din hälsa i stället för att ”vräka” i dig mat på skattebetalarnas bekostnad?

  2. Britt-Marie Lövgren

    Svar till Johanna (2009-12-07 19:17)
    Hänger du med och springer imorgon bitti? Jag har tänkt mig 6 km före frukost. Vet inte riktigt vad du har för motionsvanor. Har du några tips?

    Kan trösta dig med att jag inte har vräkt i mig någonting på skattebetalarnas bekostnad.

  3. Britt-Marie Lövgren

    Svar till Lennart (2009-12-07 16:37)
    Hon har inte bytt jobb och jag har läst korrektur dåligt. Det fanns dessutom ytterligare korrekturfel i texten märker jag vid förnyad genomläsning. Tur att jag har dig Lennart som uppmärksam läsare.

  4. Krister

    Fattar inte att du orkar hålla tempot? Är du klonad på något sätt? Hur som helst gör du ett bra jobb och jag hoppas du får uppskattning också. Glöm inte att de som klagar gärna gör det ofta och högljutt medan vi som beundrar helst gör det i det tysta.

    Grattis till det goda resultatet i fp:s provval.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.