Kreativ matematik från revisorerna!

Kommunrevisorerna förvånar med sin kreativa matematik. Rösterna på insändarsidorna är inte nådiga. Att målet om 15 barn i barngrupperna redan är uppnått eftersom det händer att barn är borta, sjuka, kommer sent, går tidigt mm.

Med en hand i kokande vatten och den andra handen i en isvak, blir det bra i genomsnitt även om inget alternativ är acceptabelt.

Kreativ bokföring har jag hört talas om men kreativa revisorer tillhör väl undantaget. Vet inte riktigt vad som ska bevisas. Att de arbetsmiljöproblem som bl.a. har orsakat tinitus etc bara är inbillning?

Jag ska med stort intresse läsa hela rapporten

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Urban Bengtson

    Bra att granska revisionsrapporten. Granska också motiven till varför F-o-G-förvaltningen gör samma för att få fram en slags närvarosiffra 15-grupper. i VK den 30/11 skrev jag debattinlägg i VK, se länk nedan. Revisionen gör vad som nu blivit till högre upp. Jag har e-postat till F-o-G-ordföranden och bitr skoldirektören med frågor, den 1/12. Än inget svar. Stämpelklockorna jag ifrågasatte blir det inget av med. Men mäta närvaron ska göras. Varför är vi nog många som undrar. Ta gärna reda på det.

    http://www.vk.se/Article.jsp?article=315291

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.