Häftigt mycket folk på möte!

Ibland påstås det att få är intresserade av politik. Inget kan vara mera fel. I måndags när Folkpartiet tillsammans med Balticgruppen bjöd in till visning av Arkitekthögskolan kom närmare 200 personer.

Kallt, halt, snöigt, svårt att höra men trots detta ett fantastiskt möte i en fantastisk byggnad. Det Konstnärliga Campuset kommer att sätta Umeå på kartan inte bara i Sverige. Balticgruppen ska ha all heder för deras insatser i Umeå både nu och i framtiden!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Pelle

    Vad roligt att det kom mycket och detta trots att det var ett högerparti som stod som delvärd – jag tror att 99% kom för att höra Krister Olsson och Staffan Ling och deras visioner – visioner som inte finns bland någon av Umeås ledande politiker – ni som har nog med att debattera hund eller katt på äldreboenden!

    Om Baltic fick hålla i trådarna i kommunen då skulle det hända saker – och inte som nu med ”Holmlundskrokar” centrumbad och andra dumheter.

    Tråkigt att inte Krister kunde vara där.

  2. Ulrica

    Tänk om du har fel Pelle, kanske de som kom förstår hur samhället i alla delar påverkas av politiska beslut och att de är glada för att just ”högern” gav dom möjlighet till delaktighet inför Umeås framtid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.