Ungdomsarbetslösheten i fokus i Umeå!

Balticgruppens donation med 20 miljoner för att motverka ungdomsarbetslöshet har satt fokus på frågan. Månad för månad kommer siffrorna och situationen för ungdomar att redovisas på ett sätt som aldrig har skett tidigare i Umeås historia.

En utveckling som jag verkligen välkomnar. En förutsättning för att kunna hitta lösningar är naturligtvis att  ha stor kunskap om problemet som ska lösas. Att kommunen nu går in och med ljus och lykta tar fram "riktiga jobb" att söka för ungdomar är en stor framgång.

Hellre sysselsättning än bidrag, Ingen ungdom ska tvingas söka socialhjälp för sin försörjning!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.