Sofiehemsskolan blir kvar!

Vilken glädjande nyhet. Sossarna har plötsligt ändrat sig och förvånande nog även Vänsterpartiet. Från att envist ha hävdat att Sofiehemsborna får skylla sig själva att deras skola läggs ner eftersom några i valkretsen röstar på Allianspartierna till att skolan behövs därför att det finns och kommer att finnas små barn i Umeå.

Det tar uppenbarligen lite tid för det helt uppenbara att nå fram. Att det föds barn i Umeå är ingen nyhet. Att det är blir mer än fullt på Nya Ålidhemsskolan om alla barn från Sofiehemsskolan ska dit.

Sent trillar polletten men bättre sent än aldrig!

Ett stort grattis till Sofiehemsföräldrarna och en kram till Socialdemokraterna och Vänsterpartiet som äntligen har förstått att Sofiehemsskolan måste vara kvar.

Politik är onekligen det möjligas konst!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.