Otillgängligt Umeå?

I lördags publicerade VK ett debattinlägg från Balticgruppens Krister Olsson. Skälet för detta var den bristande tillgängligheten i Umeå.

Möjligheten för medborgare att få kontakt med bygglovshandläggare verkar minst sagt vara minimal. Visserligen har marknaden stannat av men innebär det samtidigt att det inte finns någon service att tala om på området till medborgarna?

 
”Handläggarna finns tillgängliga på telefon mellan 10.00—11,00 och därtill kan man boka tid för att träffa en av dem. De är då tillgängliga mellan 11.00—12.00 och då erbjuds man 10 minuter audiens."
 
 
Det ska bli spännande att se om Lennart Holmlund kommer att reagera eller om han ligger lågt för att inte störa! I mina öron är det i alla fall inte acceptabelt!
 
 
Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Urban Bengtson, idékonsult

    Vad sägs om ett annat försvårande i förhållandet till medborgarna i Umeå kommun? Den 4/1 i år stämplades mitt medborgarförslag om att kommunfullmäktige ska granska badavtalet på Nannakvarteret. KF beslöt i februari att förslaget ska behandlas i kommunstyrelsen. Än ser det inte ut att ha varit uppe utan nästa chans är i maj. Då har tiden för att syna första delen, nämligen badet utformning, mm, gått ut, nu i mitten på april. Enl. uppgift är det beredningen hos tjänstemän som fördröjer. Medvetet eller styrt från något håll för att inte ni politiker ska få behandla det innan det är för sent?

  2. Urban Bengtson, idékonsult

    Rättelse om medborgarförslag. Det var i januaris kommunfullmäktige som det beslöts att kommunstyrelsen behandlar mitt förslag. Så det har funnits tre KS, februari, mars och april som kunde ha haft badavtalet på dagordningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.