S och V vill riva Nydalastugorna!

Noterar i bladet att nätverket för Nydalas nyttjare åter har trätt till aktion.

Känns skönt att de uppenbarligen har dragit rätt slutsats. En röst på S eller V är en röst för att stugorna kan få ett väldigt trist slut.

Det känns verkligen som en strid från en förgången tid. Att stugorna inte ska få finnas eftersom det är ett tecken på att någon har något mer än någon annan.

Såg också på VK:s hemsida en skattesnurra där det enkelt går att räkna ut hur mycket mindre skatt var och en har fått tack vare Alliansregeringen. Förr pratades det rätt mycket om att arbetsköparna måste betala bättre för arbetet och därmed ge mer kvar i plånboken.

Idag är det Alliansen som sänker skatten. Beloppen är långt högre än vad löneökningarna någonsin har gett och detta i en tid då världen har stått inför en ekonomisk katastrof.

En röst på Allinsen är en röst för Nydalastugorna men också mer kvar i plånboken!

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Farfar

    Hmmm. Undrar hur man ska välja nu. En röst på S eller V så kan några ruckel runt Nydala rivas, eller en röst på dig så kan hela samhället falla? Min får Tamara för jag har barnbarn som ska växa upp i ett trygt stabilt samhälle. Nydala klarar sig nog utanm dom rucklen och kan ersättas av ngt trevligare. För S eller V tänker knappast bygga något där till dom själva;)

  2. Anna Lindberg

    Britt-Marie.
    Varför för du inte fokpartiets politik och säger vad dom vill göra, Du klagar medst av alla gruppledare kan du inte komma med egna förslag.Jag hoppas att rödgröna vinner och inte Alliansen. För dom vill verkligen göra det sänre för de som redan har det dåligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.