Skandal Lennart Holmlund!

Kommer Vänsterpartiet att stoppa Trygghetsboendet i Umeå? Kommer Socialdemokraterna i Umeå att sitta på händerna under omröstningen?

Att Vänsterpartiet helst vill slippa alla entreprenörer inom alla områden är helt klart. Att största möjliga lycka ligger i att alla är offentligt anställda verkar också vara ställt utom allt rimligt tvivel. Men var är Socialdemokraterna? Är rädslan för Vänsterpartiet så stor att de inte vågar rösta för en upphandling? Är viljan att få igång ett Trygghetsboende snabbt så svag? Var finns ryggraden att i första hand sätta medborgarna och medborgarnas bästa?

Socialdemokraterna har avgörandet och frågan är om de viker ner sig för Vänsterpartiet. Lennart Holmlund kan inte längre skylla på att det är Socialnämnden som har ansvaret. Det är socialdemokratin i Umeå som bestämmer färdriktningen.

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Eva Pårud

    Det är mer än fruktansvärt om V skall råda över äldres boende med stora omvårdnadsbehov. De styrande kommunalpolitikerna borde vara glada över privata aktörers initiativ och tacksamt ta emot deras erbjudande. Backa V! och låt Bäckbacka bygga sin anläggning på Backen och upphandla de platser som behövs för att tillfredställa Umeäs mest omvårdnadsbehövande innevånare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.