Nyårslöfte!

Vanligaste nyårslöftet är säkert att  börja motionera mera och äta mindre. Själv lovade jag det redan förra året och har kommit igång ganska bra. Tjejvasan med 3 mil skidåkning är mitt nästa mål. Idag var det kanonväder för skidåkning. 6 kilometer  blev det i Gammliaskogen.

Passade på att gå på bio på eftermiddagen och skrattade gott åt filmen – Fyra år till – om folkpartiledaren som fick ihop det med socialdemokraten.

Mitt nyårslöfte för 2011 är att  blogga mera. Minst en blogg om dagen ska det bli framöver. Det saknas inte ämnen att tycka till om: Var är filmfestivalen, var är förskoleplatserna och hur kan det komma sig att platserna skapas i andra bostadsområden än där behoven finns (enligt tidningsrapporteringen). Det är ingen överdriven tydlighet i de besked som lämnas från högsta politiker.

Vem är det egentligen som bestämmer och har hand om det? Avslutar med en nyårshälsning  –  God fortsättning på det nya året.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.