Holmlund går ur Socialdemokraterna?

Holmlund var som vanligt tidigt ute och talade om vad han tyckte om Håkan Juholt. Om han blir partiordförande då? Tja, resonerade Holmlund bestämt: frågan är väl om det då är dags att lämna det socialdemokratiska partiet (i vanlig ordning kryddade han dock sitt svar med diverse formuleringar och ord som inte lämpar sig att citera här).

Men var det endast obetänksamt ställningstagande i vanlig ordning. Eller avser Holmlund att lämna sitt parti – om nu kongressen väljer den utpekade Juholt, förstås. Var det ett tomt hot? Eller ska det rentav betraktas som ett löfte? 

Vi får väl se!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Villy Hansen

    Om Lennart Holmlund går ur partiet. Skulle det betyda att han fortfarande är socialdemokrat? Eller kan man fråga sig vilket parti han kommer att gå in i? Men som pålitlig politiker, skall man då hålla löften? Nu får vi men spänning se hur Lennart reder ut detta.
    Villy Hansen

  2. Britt-Marie Lövgren

    Svar till Villy Hansen (2011-03-10 20:25)
    Debatten går uppenbarligen hög i S-leden. Såg just debatten på facebook där många trogna Socialdemokrater öppet visade sitt missnöje.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.