Juholt skapar lokala (S) problem i Umeå!

Ordförandekandidaten Håkan Juholt har så här långt mest skapat problem för Umeås Socialdemokrater. Ja, själva problemet uppstod förståss när han blev valberedningens enda kandidat. Innan dess var han inget problem eftersom det inte var sannolikt att han skulle bli vald och därmed var det möjligt att tycka vad som helst om honom.

Nu blev plötsligt goda råd dyra. Hur ta tillbaks det redan sagda?

Att både ha kakan och äta den. Att både vara för och emot en och samma person samtidigt är som bekant en omöjlighet. Vad vi nu åser är Holmlunds Canossa-vandring.

Uttrycket "att gå till Canossa", eller "göra en Canossa-vandring", betyder ungefär detsamma som "att krypa till korset" eller att göra bot

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. je

    ”lokala S-problem”, skriver du. Nja, inte vad jag vet. Se det bara som Holmlunds frispråkighet. Hans frispråkighet kan ju förståss ses som ett problem, men det är inte detsamma som att Juholt har skapat dom. Juholt blir säkert en bra partiledare. En parti som för socialdemokraterna till den nivå dom rätterligen hör hemma. Mona Sahlin förde dom bakåt, så kvinna hon nu var.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.