Lasse Jacobssons maktfullkomlighet

Visst är det häpnadsväckande att Lasse Jacobsson i Tekniska Nämndens namn lämnar in ett överklagande trots att ärendet inte är behandlat i Tekniska Nämnden (utifrån vad VK skriver i sin artikel).

Total maktfullkomlighet är ett annat sätt att beskriva det hela. Det där med demokrati och omröstningar verkar vara ett glömt kapitel numera för Vänsterpartiet. Tekniska nämnden det är jag – verkar vara det gällande synsättet.

Det förefaller som Vänstern i Umeå numera kör helt fritt och tar för sig av makten så mycket som möjligt. Än så länge syns ingen reaktion från Socialdemokraterna utan de ligger snarare väldigt stilla i vassen. Följsamma när det gäller att strypa bra entreprenörer som Egen Kraft med boende för ensamkommande flyktingbarn i Hörnefors, men vad är nästa drag från Vänsterpartiet?

Vilket företag eller förening kommer de att klubba ner nästa gång? Hittentills har företag inom Socialnämndens område levt farligt men rätt som det är kan väl företagare som har affärer med Tekniska Nämnden känna oro vad Vänsterpartiet kommer att hitta på.

Det kommer säkert mera från Socialdemokraternas samarbetspartner.

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. Lars Gidlöf

  Politikerförakt- Ett tecken på sundhet hos folket.

  Det har under en tid rapporterats om politikers otroliga fallskärmar,lön utan att behöva söka nya jobb och INGEN, absolut INGEN av Ni politiker på VK’s blogg har kommenterat detta.

  Jag förstår Er, för Ni är ju rädda om Ert egna lukrativa avtal,så inte kan Ni då protestera och kräva normala regler.

  En fråga till Er politiker, undrar om Ni vågar svara, varför ska Ni ha ett så mycket bättre avtal än andra kommun- och stadsanställda?

  Hur tror Ni att Ni kan få respekt från väljarna?

  Jag kommer lägga in exakt samma kommentar till samtliga politikerbloggar men tror inte Ni har mod eller förstånd att svara.

 2. Britt-Marie Lövgren

  Svar till Lars Gidlöf (2011-09-28 16:35)
  Beror väl antagligen på att ingen av oss som sitter uppbär någon pension. Lennart sitter kvar trots att han är pensionär och det är väl en ambition som alla har om bara förutsättningarna finns. Tycker att det är fullständigt åt skogen att kunna ta ut vinst från företag utan att detta räknas av pensionen. Helt vansinnigt system.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.