Löfven städar åsikter på en gång!

Intressant att Socialdemokraterna har bytt fot om huruvida Sverige ska vara med och städa i Europa, eller inte. EU:s nya finanspakt.

Att fler länder ska jobba på samma sätt som Sverige borde vara självklart. Fram till idag på kvällen har Håkan Juholt sagt bestämt nej för Socialdemokraternas räkning (mer bestämt än vanligt med tanke på att han oftast ändrar sig ganska snabbt).

Nu kommer beskedet att Socialdemokraterna visst vill vara med. Löfven har uppenbarligen villkorat sin medverkan på den här punkten. En bra start tycker jag. Obegripligt att säga nej till Europa. Jag vet att många av Socialdemokraterna här i Umeå välkomnar vändningen.

Om det är inflytande som efterfrågas är ett JA självklart!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Britt-Marie Lövgren

    Svar till Anders (2012-01-29 11:34)
    Det beror naturligtvis hur man ser på samarbete och samverkan. Ungefär som i ett äktenskap. Det gäller att ge för att kunna ta. Samarbete är inte att Sverige ensamt bestämmer över de övriga 27 (som det nu blir när Kroaterna kommer med).

    Sverige är beroende av goda grannar eftersom handel och värlstånd är beroende av det.

    Framtiden ligger absolut inte i att Sverige isolerar sig från omvärlden. Det går inte att backa tillbaks bandet. Vi lever nu och i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.