Heja Baltic!

Hemkommen från en kortare resa läser jag i VK att Balticgruppen kommer att satsa 10-15 miljoner under 2014 för kulturarrangemang i egen regi! Heja! Nu hoppas jag bara att fler företag och organisationer tänker på samma sätt. Helt säkert finns det personer som tänker att just det, just den här artisten, skulle jag vilja se under 2014. Gör som Baltic, satsa själv! Ju mer och ju fler initiativ som tas, desto mer varierande och intressant blir 2014 för både umebor och tillresande.

Sedan vore det ju minst sagt rimligt om Vattenfall och Volvo satsade sponsorpengar på detta projekt. Jag vill hävda att Umeå är viktigt för dem, likväl som att de är viktiga för Umeå.
Och så räknar jag med att staten skärper sig. Så, Anders Borg! Du vill ju att Sverige ska vara bäst i klassen – det måste väl även gälla det år när hela Europas kulturhuvudstad är en svensk stad – Umeå! Och Du, det är en engångsutgift – fast vill Du fortsätta att satsa extra på kulturen framöver, så inte mig emot.
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.