Jag har inga problem

Jag har verkligen inga problem med flickor och pojkar, med kvinnor och män, med gummor och gubbar, med tjejer och killar.

Eller, för den delen, från djurvärlden:
Med kossor och tjurar, med suggor och galtar, med hönor och tuppar, med vajor och härkar.
Jag klarar också att ha olika pronomina för femininer och maskuliner.
Jag har inget behov av hen.
Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Hej!
    Det är inte så ofta jag kan hålla med dej inom politiken, men bloggen ” jag har inga problem” vill jag ge dej en stor eloge för. Det drivs ju kampanjer för ett könlöst samhälle av vissa. Vi skall inte längre då få vara pojkar och flickor, män och kvinnor. Usch vilket tråkigt samhälle det skulle vara. Låt män vara män och kvinnor just kvinnor. Däremot så skall vi verka för jämställdhet för båda.

  2. Millan Eriksson

    Jag håller absolut med dig om att vi inte behöver ett könslöst samhälle… Det är snarare vi själva som bidrar till att vi behandlar pojkar som pojkar och flickor som flickor, så vi får snarare se över vår egen roll i behandlandet av individen. Det är ju bevisat genom inspelning på olika dagisar att vi behandlar pojkar och flickor olika redan från början… 🙂 Så jag avstår gärna från hen! Tummen upp för dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.