ÄNTLIGEN söndag…

okändPour some sugar on me…

…Tack o lov!!

Har jobbat hela helgen och klivit upp i ottan klockan fem både lördag och söndagmorgon så nu när det är söndagkväll så känns det precis som att det vore fredag.. i alla fall i min lilla värld haha..

Eftersom jag tillbringat stora delar av arbetstiden i en söt liten bil så har jag hunnit reta mig lite på följande: Min trasiga telefon, vädret samt puckad reklam på idiotiska radiostationer.

Jag passar härmed på att slå ett slag för P3. Vilken kvalité alltså. Trevliga radiopratare, massor me SKITROLIG humor. (Jag säger bara ’Mammas nya kille’ wohoooo så jäkla bra!!)
Och hyfsad musik. Ok, jag erkänner att ’Rockklassiker’ har musiken i min smak… men *suck* vilket dryyygt babbel… Jag tyar inte längre så det får bli zappande mellan P3 och Rockklassiker då.

Och en låt som satt sig lite på hjärnan sen denna helgen är Def leppards ’Pour some sugar on me’. Det översätter vi genast till ’Häll lite socker på mig’ Helskön låttitel ju, eller vad?

Nåväl. Veckan som kommer kommer att bli kanoooooners! Imorgon blir det nämligen sushi och vin med världens bästa Lisa som har flyttat till Stockholm, men som förärar gamla Ume me ett litet besök då och då. Och senare i veckan dyker Jessi upp också. Min bejb från Pite som ska vara hos mig några dagar.. Aj lajk it a låt!

Well, nu får de bli soffläge me min andra bejb. Han som jag bor med men som jag väldigt sällan träffar.. Han som sover när jag är vaken och tvärtom… Han som är världens bästa ni vet? Och dessutom så hör jag att han prasslar me en godispåse.. Hmm.. kommer genast att tänka på ’Häll lite socker på mig’ igen. Ingen bra låt, men en förbannat rolig fras på svenska. Kommer att garva åt det hela kvällen.

Bajbaj *vinkar*

 

4 kommentarer

  1. jessi

    Tjena tjejen, jag hoppas verkligen att jag kan komma, ska smörja upp och slicka ner.. eh på tills jag får lifta *höhö* med världens bästa bolag. A-laget du vet 😉
    Istället för små söta så har vi stora tuffa =) Får åka hem med en människa jag tycker hemskt mycket om =)

  2. Lisa

    Oj, här blir man höjd till skyarna. *hihi* Lite generad blir jag men tackar så mycket för den textraden.

    Och tusen, tusen tack för gårdagen! Super som vanligt när jag umgås med dig. Vinet gav sig till känna på vägen hem, men jag skyller på att jag fick slira runt på de oskottade gångvägarna istället. *hahaa*

    Vi hörs!

  3. Mathias

    Först när jag hittade denna blogg var jag inte säker på att du var du…… men så insåg jag väldigt snabbt att vi är väldigt lika, så något gemensamt måste det vara 🙂

    Nu tänker du säkert, vad är det för en galen filur, lr nåt……

    Hur som så finns det en risk (eller chans/möjlighet) att du och jag är sysslingar. Men bara om din mormor hette Selma……. annars är vi bara lika på olika sätt….. ha det gott och tack för några härliga skratt

  4. Ulle fra USA

    Hej gumsan!
    Kommer du ihag den gamla dangan: ”Pumpa upp sylten, pumpa upp den medan fotterna stampar”?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.