Att ha bröst…

Helena

..Är faktiskt rätt så kul. Själv har jag bara haft riktiga bröst vid två tillfällen i livet och det var ju såklart när jag var gravid och när jag ammade. Tro’t eller ej, men då hade jag såna jättelökar som nästan kunde misstas för två skogaholmslimpor som var fullpumpade med mjölk till de små telningarna som inte gjorde annat än att hänga vid bröna hela dagarna haha…

Vilken syn 😀 Numera har ju brösten minskat betydligt i omfång, men man får väl ändå vara glad över att man har två stycken högfungerande kvinnobröst.

Själv har jag alltid varit smått avis på brudar som har schyssta hyllor… Gärna naturliga. Silikonbröst gillar jag dock inte av många skäl… Näe, naturliga tuttar skare va tamefan! 🙂

Ska i alla fall dra iväg o kika på en utställning som handlar om just dessa fantastiska kroppsdelar som fascinerar de flesta av oss… (ja, visst fan är det väl så?! Det kan ni väl erkänna?) Min egen teori om varför jag diggar bröst är nog för att jag inte har så stora själv haha… De må va små, men det är ju TVÅ!!

När jag o min bojfränd var i Bulgarien för några år sen så låg vi på stranden o spanade på brudar och dess framparti.. hehe.. Jaa…?! Vaddårå?
Alternativet var att titta på nyrika ryssar me deras välfriserade pudlar och skrynkliga tanter och de va inte lika underhållande haha..

Nåväl, jag återkommer me info om bröstutställningen sen, aj pråmiss! Nu ska jag ut i Gällivares ooootroliga nattliv haha… jag o min darling ska fira våra sex år.. och självklart får brösten hänga me, nerstoppade och upptryckta i en rätt läcker behå så tjaa… det kan ju bli skoj!

Lejter allihopa!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.