Hysterisk lönefredag i Metropolen Umeå…

….*suck*

Inte så märkvärdigt egentligen.

Folk kutar som tusan på stan för att hitta exakt RÄTT reatrasa, sydd av något stackars barn i Kina.

Folk köar som bara den på bolaget för att köpa exakt RÄTT rusdryck så att de kan ragla in på krogen utan att spendera för mycket av löningen (Drick gärna i krogkön också, så att vakterna blir riktigt griniga…)

Folk sitter lugnt tillbakalutade på caféer och smuttar på sina lattes och beskådar köphysterin från behörigt avstånd.. Möjligtvis att de unnat sig en biskvi med tanke på löningen.

Själv tillhör jag nog den senare kategorin. Strosade lugnt omkring på stan i mina sju år gamla jeans och kände mig ändå tillfreds med livet FAST jag inte hittade nåt kul att shoppa. Åt en smarrig lunch med en god vän och hennes son och det var trevligt.

Får se hur kvällen kommer att avslutas..

Kanske går jag ut på krogen och spanar på Umeås oerhört intressanta nattliv och går nöjd hem en timme innan allt panikraggande börjar… så när folk lullar hem med sina kvart i tre ragg och just ska slita av varann de billiga reatrasorna som införskaffats tidigare idag så kryper jag lugnt ner under mitt fluffiga duntäcke och hoppas på att vakna utan huvuudvärk.

Haha… det får allt bli varannan vatten ikväll!

Ha en skön Fredag alla som läser! 🙂

En kommentar

  1. Lisa

    En skön hemmakväll med den kära sambon blev det, god mat och vin på det. Även fast jag inte var ute och rände så sitter jag nu med en grym bakfylla. *hahaha* Jag tål ingenting numera… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.