Relationsrensning och storstädning i kompisförrådet…

…något som dyker upp då och då. Kan ju vara en idé så här på vårkanten då man även tömmer och städar garderober, förråd och garage för fullt. Att faktiskt ta och se över sina relationer och se vilka som kanske inte längre är så aktuella?

För, alla ni som har barn VET ju precis vad jag menar? Att man ständigt har sån tidsbrist och sällan har tid för annat än jobb och familj.

När man väl ÄR ledig så vill man ju prioritera de vänner som faktiskt har något att tillföra en?

För ett tag sen så dök det huxflux upp en gammal killkompis som efter ett års tystnad dök upp som gubben i lådan igen eftersom han just blivit singel. Av någon anledning så ville han att vi skulle återuppta kontakten igen men jag kände inte att det var så aktuellt.

Okej, ibland gör folk misstag. Självklart är det så, MEN.. när man dyker upp efter så lång tid och vill gnälla och klaga hur eländigt man mår och hur jobbigt man har det osv osv.. så… nej, jag har ingen lust med att vara den där kompisklippan som ska stå pall i storm när någon behöver något tryggt att klamra sig fast vid. Det intresserar mig helt enkelt inte längre eftersom jag har två barn som jag ska vara morsa åt på heltid. Det tar mycket tid och energi.

Speciellt när det den här polaren sket fullständigt i allt och alla när han blev uppslukad av kärleken som inte ens höll. Han ville inte ens lyssna på ett halvt öra om hur andra hade det när han träffade en dam. Den enda gången man hörde av honom var när han behövde skjuts.

*suck* Ibland måste man städa ut gamla relationer för sin egen överlevnad. Man måste spara på sin egen energi och inte låta onödigt tjafs ta massa dyrbar tid.

Sen blir jag otroligt förvånad också när gamla bekantskaper hör av sig för att låna pengar?! Ja, vad ska man säga. Jag blir nästan full i skratt att folk vänder sig till MIG för att vilja låna? haha… Jag är ju inte direkt miljonär. Men well, en kopp kaffe kan jag gärna bju på om du nu är så fatttig.. Bara hör av dig nästa gång du är i stan så går vi och fikar. Och vem vet? Kanske är jag på tillräckligt bra humör för att bjuda på en bulle också?

 

En kommentar

  1. Långa flickan

    J exakt så här äre ALLTID, försöker man att påpeka till vänner som har skaffat pojkvän/flickvän och försvinner helt..att , kom inte tillbaka sen när det tar slut och tro att jag ska stå och vänta….Men tyvär så händer det hela tiden! .Sen att man bara duger som bank och taxi till vissa vänner är oxå tragiskt. Man kanske är för snäll??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.