Grillpremiär med fest, sprit och nakna karlar….

…kan jag ju inte gärna lägga ut bilder på här i bloggen haha.. det vore ju rena rama.. jaa.. eeh.. inte så rumsrent i alla fall.

Vi hade i alla fall grillpremiären hemmavid igår med MASSOR av god mat, och en hel del alkohol. Jag var dock skötsam som tusan och höll mig till ett par folköl ’bara’ eftersom jag numera är LIVRÄDD för baksmälla (Åldern..?! Jag vet, jag vet..)

Ett par helt nya Gällivarebor dök upp också vilket ju såklart var jätteroligt. Vi Gällkabor försöker ju alltid att hålla ihop i vått o torrt vilken del av landet vi än hamnar i.

Jaa.. sen blev det ju whiskey för samtliga karlakarlar på festen. Detta resulterade i diverse kraftmätningar i form av armbrytning och annat ’manligt’ *skrattar* Nog är de söta när de blir i gasen. Hmm.. jaa, sen blev det ju det gamla vanliga:

’Vågar du…..?’ Vilket resulterade i 2 och en halv naken karl. Som tur var så höll de sig åtminstone inomhus och vi andra fick oss ett gott skratt.

Men.. bildbevisen är nog lika bra att gömma undan så länge haha.. en vacker dag kommer de bättre till pass 😉

Och nog var det skönt att vakna imorse utan baksmälla och med festen redan bortstädad. DET är fördelen med att INTE dricka så mycket.

Tror att jag ska bli nykterist jag med som en av tjejerna som var med igår. Alkohol har man ju hunnit dricka så det räcker och blir över genom livet. För umgås man med knasiga typer som gör allt möjligt galet, med eller utan alkohol i kroppen så behöver man knappast dricka för att ha kul 😀

Visdomsord..?

(Åldern, jag vet.. jag vet…)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.