Det är alltid trevligt att vara viktig, men det är nog viktigare att vara trevlig…

…eller vad säger ni andra om den djupsinniga funderingen?

Fick i alla fall just veta att en av mina Gällivarebekantingar skall åka hem till Gällivare igen. Det känns skittråkigt att hon lämnar oss, samtidigt som jag förstår henne. Hennes mamma har blivit sjuk, så självklart förstår jag ju att hon vill vara nära familjen.

Nåväl, jag hoppas att hon kommer tillbaks till Ume inom en överskådlig framtid.

Och på tal om att komma tillbaka: Imorrn kommer mina småtroll hem igen efter en vecka i Gällivare. Ojoj.. nu är det slut på friden. Men så skönt att de kommer hem. Nu har både kidsen och jag fått ladda batterierna och har fått längta efter varandra ett tag. Så nog blir det kul att få hem dem.

Jag och Jimpa har varit lata och ätit hämtmat varje dag. Vi har inte rört varken tvättmaskinen eller dammsugaren sen ungarna for. Vi har helt enkelt bara struntat i allt sånt och bara latat oss under de få timmarna vi varit hemma mellan allt jobbande och tränande. Det enda som var synd var att vi mest gått om varandra hemma.

Men tystnaden.. åh, tystnaden… så uderbart tyst det varit hemma.

Tystnad är fantastiskt att lyssna på, när man sällan får höra den. Tänk på det allihopa! Hare fint, så ses och hörs vi snart igen. //Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.