När man har sex så vill man ju…

Jan-Åke Eriksson

…gärna att det ska vara frivilligt. För båda parter.

Men jag VET ju att det finns sjuka och sadistiska individer som mår bra av att visa sin makt över en annan människa och som våldtar medan de känner njutning över offrets skräck och rädsla.

Men exakt VAD är det som gör att vissa människor är funtade på det sättet? Är det månne en liten bit av hjärnan som är vriden åt fel håll? Är det något man varit med om som gör att man själv vill skada en annan människa på sexuell väg? Eller är det något ondskefullt man råkar födas med?

Egentligen vill jag inte veta svaret på dessa frågor, utan konstaterar helt krasst att vi har en våldtäktsman lösspringande i Ume… Igen…

Det kan bo en ”hagaman” i vilken vanlig Svensson kille som helst. Det är DET som är så skrämmande. Det kan vara vem som helst. Det kan vara din jobbarkompis, det kan vara din granne, det kan vara någon som du känner, det kan vara någon du är bekant med och det kan till och med vara en släkting.

Nä fy! Håll ögon och öron öppna allihopa och kom ihåg:

Sex ska ALLTID vara frivilligt och ett nej är banne mig ALLTID ett NEJ!

Jag hoppas verkligen att de lyckas hitta våldtäktsmannen som överföll en flicka på umedalen i helgen. INNAN han ger sig på någon annan.

Var rädda om er allihopa //H

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.