Det genomtänkta huset…

..var jag och kikade på igår. Var och hälsade på en kompis i deras nybyggda hus på Umedalen.

Huset var ritat helt efter familjens egna behov och det var så otroligt fint och väldigt smart uppbyggt.

Eftersom familjen består av många barn i helt olika åldrar så var det byggt på ett sådant sätt att det fanns utrymme och ostördhet både för tonåringar och alla dess kompisar men även stora utrymmen för de små barnen och alla dess leksaker och kompisar.

Köket, som alltid är husets hjärta dominerade mitten på huset och där fanns gott om plats för gäster och familjemedlemmarna i alla dess åldrar. Verkligen jättemysigt hus.

Min plan är att vinna lite pengar och sedan hitta ett trevligt litet ställe där jag kan smälla upp MITT genomtänkta hus där jag ska bo resten av mitt liv och bara vara nöjd oavsett vilka åldrar mina barn blir i. Vad tror ni om det? En dag händer det liksom haha… Får bara hoppas att det blir innan jag blir i åttioårsåldern!

Hursomhelst så är familjen i ovan beskrivna hus ett riktigt trevlig gäng. Man känner sig så glad när man varit där och mamman i familjen kan verkligen få en att se saker ur nya perspektiv. Ibland behövs det bara en sån liten sak för att man ska känna sig glad i flera dagar. Ingenting är omöjligt liksom.. HUR jobbiga saker och ting kan vara så går det alltid att lösa. Toppen alltså. Inspiration är alltid bra. Både inredningsmässigt och känslomässigt.

Dagens sämsta:  Hostan är kvar och halsen värker.

Dagens bästa: (hittills) Mysig frukost med tända ljus för mig och den hallondoftande sonen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.