Är detta slutet…? Eller början..?

Ja, det kanske beror på vem man frågar. Sommaren torde ju inte vara riktigt över ännu, men Idag börjar Jimmie jobba efter semestern och han verkade ganska nöjd. Nu får han komma in i sina rutiner och vardagsgängor igen.

Vi fungerar ju alla som bäst när vi kör skalman stilen med "mat-och-sov-klockan" och hur mysigt det än är med ledighet, sena kvällar och frukost mitt på dagen så funkar tillvaron ändå bäst när vi har våra invanda rutiner.

Hursomhelst så gick större delen av sommaren alldeles för snabbt. Vi har haft det rätt så mysigt trots att jag jobbat större delen av tiden. Vi har gjort våra minitrippar med kidsen och de har varit nöjda med det.

Det enda som stör mig är att jag fortfarande inte fått något svar på mitt mail till dotterns pappa angående hur umgänget för sommaren skall se ut. Enligt undertecknat umgängeskontrakt "skall umgänge ske under minst två sammanhängande veckor under sommaren, samt varannan helg"

Jaa… *suck* vi får nog snällt acceptera att han inte vill träffa henne denna sommar heller. Det kan ju helt enkelt vara så att han har fullt upp med alla nya barn och då är det ju tydligen svårt att få tiden att räcka till så att man inte ens hinner skriva ett mail eller lyfta en telefonlur. Nåväl, det är bara att acceptera sådant man ändå inte kan förändra. Men nog är det aningens sorgligt etfersom man bara är liten en gång i livet och barndomens somrar är ganska få.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.