Homosex… I Love it..

..Lika bra att fortsätta på veckans tema: PRIDE

Var och såg filmen Brüno igår och den var hysteriskt rolig. Vissa saker var kanske aningens överdrivna, men det var ju det som gjorde filmen så kul.

Man kan inte annat än att älska Brüno. En kille som lever ut till 100 % och står för den han är med allt vad det innebär.

Idag har vi kommit långt i homofrågorna. Vi lever på 2000 talet och det börjar vara mer och mer accepterat att få vara precis den man är och ha vilken läggning man vill utan att folk höjer på ögonbrynen alltför mycket. Visst, fördomar och otäcka "haters" kommer med all säkerhet alltid att leva kvar även om de förhoppningsvis blir mindre och mindre.

Homo, bi, trans eller hetero..  What’s the different liksom? Alla har vi våra behov och har man den extrema turen att hitta någon som matchar den egna sexualiteten så är det ju fantastiskt. För alla behöver vi kärlek. Kanske kan vara lite svårare för en HBT-person i norrland att hitta en likasinnad eftersom så många står kvar i garderoben? Men Hey.. I garderoben kommer ni aldrig att hitta någon… Så kom ut i ljuset istället. Det är roligare här.

Jag lovar!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.